Fogkozmetikai kezelések

Ultrahangos fogkő eltávolítás:

A hosszú ideig jelenlévő fogkő károsítja a fogakat és a fogínyt, és rossz leheletet okoz. Emellett bizonyítottan egészség- és fogkárosító hatása is van a fogkő és ínygyulladás jelenlétének (gócbetegségek, koraszülés, szívbetegségek stb.)

A lerakódott fogkövet és elszíneződéseket csak szakember tudja eltávolítani, ezért tanácsos évente kétszer felkeresnie rendelőnket, ahol dentálhigiénikusunk eltávolítja a fogkövet és elszíneződéseket.

17049876_m

 

A fogkő eltávolítás, ami speciális, nagyfrekvenciás rezgéssel működő berendezéssel történik, rövid nem fájdalmas művelet, azonnali, látható eredménnyel. Bejelentkezés, Mosolytár >>

A rendelőben elvégzendő kezelések majd mindegyike rendezett íny állapotot tételez fel. Ez azt jelenti, hogy a legkisebb ínygyulladás is veszélyezteti, sőt sokszor eleve kudarcra ítéli a precíz beavatkozásokat. Ezért javasolt a fogorvosi kezelések előtt részt venni ultrahangos fogkő eltávolításon.

Fogpolírozás homokfúvással:

15230124_m

Az ultrahangos fogkő eltávolítást kiegészíthetjük egy speciális eszközzel történő úgynevezett homokfúvással. Az eszköz segítségével a makacs lerakódások, elszíneződések is eltávolíthatóak a fog felszínéről, valamint a fogközökből.

Bejelentkezés, Mosolytár >>

19057257_m

Fogfehérítés:

13103923_m

Hatásának alapja, hogy a hatóanyaga, melyet szájüregi fertőtlenítőszerként is alkalmaznak, zselé formájában fogfehérítőként használva kifehéríti mind a fogfelszíni mind a fogon belüli elszíneződéseket. Első lépésben eltávolítjuk a fogköveket, lepolírozzuk a fogfelszínt, hogy eltávolítsuk a fogakra kívülről felrakódott sötét szennyeződéseket.

 

 

A fogsorról készített gipszmintára modern mélyhúzásos technológiával vékony, átlátszó fóliasínt készítünk, amely pontosan a fogaira illeszkedik, de szabadon hagyja a környező  ínyt:

14974120_mA sín viselése nem kellemetlen, így lehetővé válik, hogy a fogfehérítő zselét alvás közben is tudja használni.

Az egyénileg készített sín a garancia arra, hogy a fehérítő csak ott hat, ahol szükséges. Ellentétben a drogériákban kapható otthoni fogfehérítő szettektől.

Szinte minden esetben az első éjszaka után érzékelhetően fehérednek a fogak. Általában a harmadik napon már jelentős a fehéredés, amely ekkor kissé lelassul. Nyolc, tíz nap alatt az esetek túlnyomó többségében elérhető a kívánt hatás. Bejelentkezés, Mosolytár >>

10179574_mFogékszerek:

A nálunk is alkalmazott fogékszereket olyan speciális rögzítőeljárással ragasztjuk a saját fogak külső felszínére, mely alkalmas arra, hogy a fog károsítása nélkül eltávolíthatóak legyenek.

Fogékszerekből rendelőnkben kiválaszthatja az ízlésének megfelelő árnyalatú, és méretű típust, melyet dentálhigiénikusunk biztonságosan rögzíti a fogán. Bejelentkezés, Mosolytár >>